king of math


King of math junior

Type
Træning
Trin
Indskoling
Fag
Matematik
Pris
13 kr
Platform
iPad

King of Math Junior er en træningsapp til repetition af matematiske færdigheder.

Indholdskvalitet

Trænings app`en er god til træning af matematiske færdigheder og symbolbehandling. App`en kan anbefales som supplement i matematik og gør træning af matematiske færdigheder lidt mere interessant.

Appen kan bruges både til iPad og iPhone og kan bruges af børn fra ca. 5 år.

Tilgængelighed

Opbygningen i King of math junior er simpel og ligner meget den som også er i ”storebror” – King of math. Opgaverne i junior versionen er dog tilpasset et helt andet matematisk niveau, men med samme opbygning.

King of Math Junior er et matematikspil i et middelaldermiljø, hvor man kommer højere op ad den sociale rangstige ved at besvare matematik spørgsmål og løse gåder. Saml stjerner og medaljer og konkurrer med venner og familie. Bliv god til spillet og bliv matematik konge eller dronning!

Læringsudbyttet

Opgaverne falder indenfor kategorierne: Tælling, Addition, Subtraktion, Multiplikation, Division, Geometri, Sammenligning, Opmåling, Gåder og Brøker.

Clara på 8 år har testet appen :”Den er faktisk rigtig sjov, men også lidt…. altså man skal tænke meget over opgaverne, fordi de hele tiden bliver lavet om. Man kan godt blive lidt forvirret… ”.

Eksempler på opgave typer:

Der er i alt 10 forskellige træningsbøger med hver 9 kapitler indeholdende 10 opgaver, i alt 900 opgaver!

Fleksibilitet

Mange matematiske trænings-apps er bygget op ved at træne de samme færdigheder igen og igen, hvor niveauet bliver gradvist hævet. Det samme gør sig gældende ved ”King of math”, men her ændres måden at stille opgaver på også, så man hele tiden udfordres og det ikke bliver alt for rutinepræget. Der er en fin progression i opgavernes sværhedsgrad.

Genbrugelighed

King of Math Junior er i sin opbygning et lukket system. Der er ikke rigtig nogle muligheder for at genbruge materialet. Man kunne dog forstille sig at man tog et skærmdump af de opgaver man ikke umiddelbart kunne løse. Så kunne man bagefter se på den og få en snak om opgaven efterfølgende.

 

Den findes i en begrænset gratis version, mens den fulde version kan købes for 13 kr. I forhold til prisen får man fuld valuta for pengene. Sammenlignet med andre købe apps til væsentlig højere pris, må ”King of Math Junior” betegnes som et godt køb.

 

 

 


Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


× 3 = tyve en

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Apps i samme kategori

King of Math

King of Math er en træningsapp til repetition af matematiske færdigheder. Indholdskvalitet  App`en kan anbefales som supplement i matematik og gør træning af matematiske færdigheder lidt mere interessant. Appen kan bruges både til iPad og iPhone og kan bruges fra ca 3....