Om iPadiskolen

iPadiskolen er et samarbejde mellem de to Centre for Undervisningsmidler i hhv. Professionshøjskolen UCC og University College Sjælland.

Sidens formål er at hjælpe lærere og andre didaktikere med at forstå specielt iPads, men også på sigt andre tablets, potentialer i undervisningssammenhænge. iPads er aktuelt den tablet, der bliver indkøbt til skolebrug. Det er derfor i dette felt, vi lægger vores fokus på nuværende tidspunkt.

På iPadiskolen.dk kan du finde inspiration til at bruge apps i fagene og læse artikler om pædagogisk og didaktisk praksis med iPads som understøttende teknologi.

Derudover giver vi bud på, hvordan man kan komme godt i gang med iPads i undervisningen, og hvad man skal være opmærksom på, når man skal administrere iPads i en skolesammenhæng.

Vi er tre it-didaktiske konsulenter fra hvert CFU, der kuraterer indhold her på siden. Derudover vil der være fagkonsulenter fra begge CFU’er, som skriver specifikt under apps i fagene eller under artikler.

Herunder finder du indholdet af apps på henholdsvis CFU UCC’s og CFU UCSj’s iPads til udlån på skolerne (dette er selvfølgeligt dynamisk med nye apps hele tiden - vi vil søge at opdatere løbende):

Skærmbillede 2013-10-10 kl. 11.08.44

CFU UCC iPads:

 

CFU UCSj iPads: